Volledig gebruiks- en milieuvriendelijk product

AQUAQUICK 2000 bevat alleen natuurlijke ingrediënten, dus geen chlorides, oplosmiddelen of alkaloïden. AQUAQUICK 2000 is getest en gecertificeerd door talloze onafhankelijke onderzoeksinstituten over de hele wereld met classificaties voor gebruikscertificering van TNO Nederland, MIGAS Indonesië, International Maritime Organization (IMO) en nog veel meer.

Versnelt de biodegradatie van olielekken in het milieu

Het product bevat een mix van voedingsstoffen die de groei van bacteriën versnellen in waterzuiveringsinstallaties, rioolzuiveringssystemen en andere omgevingen die rijk zijn aan micro-organismen, zoals in rivieren, beken, meren en bossen. De microben breken razendsnel de geëmulgeerde koolwaterstof residuen af naar onschadelijke en milieuvriendelijke bijproducten die gemakkelijk verwijderd kunnen worden.

Onschadelijk voor alle waterorganismen

AQUAQUICK 2000 in de verdunde vorm met de verhouding 1:50 (10ml AQUAQUICK 2000 met 1 liter water) kan gebruikt worden om olie van dieren en vegetatie in wateromgevingen te verwijderen.

Kan gebruikt worden als blusmiddel

AQUAQUICK 2000 is goedgekeurd door de brandweer in Jakarta, Indonesië, alsmede in andere landen, om gebruikt te worden als blusmiddel voor brandstofbranden en om de achtergebleven rommel schoon te maken.

Verminderd chemisch afval

AQUAQUICK 2000 breekt koolwaterstofstructuren af op bio-moleculair niveau, door micro-emulsies te creëren ter grootte van circa 3 microns. Deze microns en nutriënten zorgen voor een explosieve groei van natuurlijke bacteriën, waardoor de chemische residu makkelijk te verwijderen is.

Totale schoonmaakoplossing

AQUAQUICK 2000 is geschikt om te gebruiken als schoonmaakmiddel voor alle koolwaterstofvervuilingen en is goedgekeurd voor het gebruik ervan als schoonmaakmiddel in de volgende industrieën: Olie & Gas, Overheidsgebouwen, Motoren & Engineering, Scheepvaart en Maritieme Sector, Luchtvaart, Productie, Food & Beverage en algemene schoonmaakindustrieën.

Energie- en kostenbesparend

AQUAQUICK 2000 biedt een economisch rendabele oplossing die productiviteit verhoogt, downtime reduceert en kosten die gepaard gaan met schoonmaak binnen een industrie verlaagd. Bijvoorbeeld kosten die ontstaan bij de schoonmaak van producten, transport van producten, opslag van producten, persoonlijke beschermingsmiddelen. Daarnaast versneld AQUAQUICK 2000 schoonmaakprocessen en is het veiligheidsbevorderend voor personeel. AQUAQUICK 2000 vervangt veelgebruikte schoonmaakmiddelen, giftige oplosmiddelen en alkaloïden die koolwaterstofmoleculen verplaatsen in plaats van afbreken. Het product is gemakkelijk te gebruiken en kan zonder veel moeite met een vochtige doek verwijderd worden.

Volledig biologisch afbreekbaar (100% <21 dagen)

AQUAQUICK 2000 beschikt over een groot aantal rapporten en goedkeuringen die de veiligheid en bescherming van het milieu garanderen. Er zijn bijzondere handelingen, opslagmethodes, of waarschuwingen bijhorend aan het gebruik van AQUAQUICK 2000. Het product is volledig biodegradeerbaar. In waterzuiveringsinstallaties is AQUAQUICK 2000 volledig biodegradeerbaar binnen 60 minuten. Bij oppervlakwater is AQUAQUICK 2000 volledig biodegradeerbaar in minder dan 21 dagen. Onze onderzoekpagina bevat meer informatie over het 21-daagse proces. Klik hier voor meer informatie.


Veelzijdig product

AQUAQUICK 2000 is een bio emulgator, ontvetter, koolwaterstofreiniger en oliedispergeermiddel op basis van water en kan gebruikt worden voor het reinigen van tanks, leidingen, ontvetting, Rig Maintenance, grondreiniging, vloerreiniging en de reiniging van gereedschap en apparatuur in de voedselindustrie. Het product kan tevens gebruikt worden voor het schrobben van een scheepsdek, machinekamers en bilgetanks. Verder is het product veilig genoeg om gebruikte te worden als reguliere handzeep. Voor meer informatie over de veelzijdigheid, klik hier.

Geen Houdbaarheidsdatum

Dit product heeft geen houdbaarheidsdatum. Het is echter wel zo dat er bij langdurige opslag bezinksel kan ontstaan. Door het product te schudden verandert het weer in een homogene massa. Het product is veilig om doorlopend te gebruiken totdat het op is, zelfs als dat meer dan 2 jaar na de aankoopdatum is. De natuurlijke ingrediënten hierin bevatten eigen natuurlijke conserveermiddelen die de continuïteit van het product beschermen.

Onschadelijk voor metalen

Het product is onschadelijk voor metalen, verf, coatings, rubber en plastics. Het product heeft geen effect op substraten en is veilig om te gebruiken voor de schoonmaak van plastic, metaal, coatings, verf, rubber en epoxy e.d.

Niet corrosief & niet irriterend voor menselijke huid

AQUAQUICK 2000 is dermatologisch goedgekeurd als veilig product om te gebruiken in en rondom het huis als dagelijkse handzeep, of in meerdere industrieën als handzeep, gezien het feit dat de natuurlijke ingrediënten niet irriterend zijn voor menselijke huidcellen.

Organische en biologische dispersie

Onschadelijk voor metaal, verf, coatings, rubber, of plasticsoorten. Heeft geen effect op substraten en is veilig om te gebruiken voor de schoonmaak van plastic, metaal, coatings, verf, rubber, epoxy en meer.

Niet brandbaar

AQUAQUICK 2000 is dermatologisch goedgekeurd als veilig product om te gebruiken in en rondom het huis als dagelijkse handzeep, of in meerdere industrieën als handzeep, gezien het feit dat de natuurlijke ingrediënten niet irriterend zijn voor menselijke huidcellen.