Als het gaat over het voorkomen van afvoervervuiling is het belangrijk om top kwaliteit te nemen en een betrouwbaar product dat u efficiënt en gemakkelijk helpt. AQUAQUICK 2000 biedt een uitstekend product dat u ondersteund bij afvoervervuilingsapplicaties en u tevens tijd en geld bespaart.

Waarom voorzichtig omgaan met afvoervervuiling?

Als ondernemer weet u dat olievervuiling gigantisch in de kosten kan lopen. Dit vereist kostbare schoonmakers alsmede olieskimming apparatuur terwijl u ook nog eens extra betaald voor het personeel om alleen maar de rommel op te ruimen. Ook zult u schikkingen moeten treffen voor medische rekeningen, schade, boetes en andere aansprakelijkheden.

Maak u echter vooral niet druk, wij zijn er om u te helpen bij het effectief managen van dit soort obstakels. Wanneer u ervoor kiest om preventieve maatregelen te integreren en betrouwbare apparatuur aan te schaffen om olievervuilingen te stoppen, wilt u hoge kosten en verstrekkende negatieve effecten op uw onderneming voorkomen.

Onder de noemer van onze SapCom diensten afdeling, bieden wij u gepaste oplossingen zoals:

  • Scheepvaart en Maritiem
  • Olie en Gas
  • Vermogen en Energie
  • Machinerie en Fabricatie
  • Voedselindustrie
  • Andere gerelateerde industrieën

Waarom met ons werken?

Als uw betrouwbare businesspartner assisteren wij u bij het beschermen van uw afvoersystemen tegen ongelukkige vervuilingen die uw complete systeem significant kunnen vervuilen. Als het gaat om vervuilingsbeperking bent u volledig bewust dat het olie, chemicaliën en riolering binnen barrières omvat. U moet verzekerd zijn van het feit dat het veilig is en goed onderhouden om de garantie te kunnen hebben dat alles goed gaat met uw onderneming. Hier zijn een paar voordelen van het beheersen van uw afvoersysteem met AQUAQUICK: Ecologisch- en gebruiksvriendelijke instrumenten op waterbasis. Ideaal als surfactant, ontvetter, dispergeermiddel of zelfs als blussingsmiddel. Geschikt voor het verwijderen en biologisch afbreken, van minerale-, dierlijke-, plantaardige- en synthetische vetten en oliën. Nog iets wat u niet voor lief moet nemen is dat industriële afvalstoffen grote milieuschade kunnen aanrichten zodra ze het regenwatersysteem bereiken. Het is belangrijk dat u voorzichtig en regelmatig uw afvoersysteem controleert om zowel uw onderneming als het milieu te beschermen tegen potentiële schade, met name van chemicaliën zoals olie. De meeste bedrijven in de industriële sector gebruiken schadelijke chemicaliën voor de uitvoering van de bedrijfsactiviteiten en deze zijn nodig om te zorgen dat er geen chemicaliën of andere vervuilende stoffen vrij komen in het regenwatersysteem. Wees een van de bedrijven die de kwaliteit van het water in de wereld helpt te onderhouden en ondersteunen.
  • Eco- and user-friendly water-based equipment
  • Ideal use as surfactant, degreaser, dispersant, or even as fire extinguisher
  • Suitable to remove and biodegrade mineral, animal, vegetable as well as synthetic fats, greases and oils
Another thing that you must not take for granted is that, industrial wastes can drastically cause major environmental damages once they enter storm water systems. It is very important that you carefully and regularly check your drainage system in order to keep your business as well as the environment secured from any potential harms especially from chemicals such as oil. Most companies in the industry are using harmful chemicals in order to run their businesses and are needed to make sure that no chemicals or other pollutants will be released in storm water systems. Be one of the companies that support in maintain the quality of our water around the world.