Kosten efficiënte kwaliteitsreiniging van olieseparator putten

Fabrieken en andere bedrijven moeten geschikte en goed onderhouden olieputseparatoren hebben, om effectief 

de voorbehandeling van afvalwater te beheren.

kosten efficiënte olieputseparatoren van topkwaliteit zijn perfect ontworpen en op maat gemaakt om gepatenteerde olie te ontvangen

die separatie verbetert. 

Als u de glasvezel olie separator gebruikt, kan het uitdagend zijn om smeer, vet en 'olieachtige substanties' schoon te maken. 

 

Waarom AQUAQUICK voor u? 

 

Het goede nieuws is dat AQUAQUICK u handig te hulp kan komen wanneer u de beste schoonmaakmethode wil integreren voor zulke olieputten. 

Natuurlijk kunt u ook goedkopere en makkelijkere versies kiezen die verscheept kunnen worden of in een enkele put kunnen worden geïnstalleerd. 

Olieafscheider kuilen zijn tevens perfect ontworpen om effectief grote hoeveelheden te van achtergebleven deeltjes

en olieachtige substanties te scheiden van riolen of petrochemische fabrieken, 

olieraffinaderijen, natuurlijke gasbewerkingsfabrieken, chemische fabrieken en andere industriële middelen. 

 

De essentie van goed onderhouden olieseparatoren

 

Het ontwerp van olieseparatoren is volgens het verschil van specifieke zwaartekracht tussen het afvalwater en de olie, aangezien het verschil veel kleiner is dan het verschil van specifieke zwaartekracht tussen water en achtergebleven deeltjes. 

 

 

En volgens de ontwerp criteria, vestigen achtergebleven deeltjes zich het meest op de bodemvormende sedimentlagen van de afscheiders. Het is dus nodig dat u AQUAQUICK 2000 producten toebrengt, als u deze conditie het efficiëntste wil beheren. Normaal wordt de olielaag afgeroomd en van ontdaan of hergebruikt, terwijl de laag van bodemsediment verwijderd wordt door de combinatie van de 'flight and chain scraper' samen met de 'sludgepomp'. Feit is, dat het frequent schoonmaken van olieputseparatoren essentieel is om naleving van wetgeving en efficiëntie te bereiken. Hoe weet ik/ u wanneer de kuilen schoonmaakservice nodig hebben? - Langzame afvoer - Vijf centimeter of zelfs meer aan de wateroppervlakte van de putten - 20 centimeter of meer aan slijk bij de bodem van de putten - Na 6 maanden zonder service en schoonmaak, kan AQUAQUICK 2000 zeer goede hulp bieden bij het kiezen en het ontdoen van een hoge concentratie aan vaste deeltjes, vloeibare middelen en olieachtig water van: