Pijpleidingen

De meest efficiënte manier om pijpleidingen schoon te maken is op basis van chemie. 

Dit is om vuil, walshuid en vettigheid te verwijderen die gebruikt worden ter preventie van roest. 

Het is ook belangrijk om vreemde materialen te verwijderen die tot onderhoud of operationele problemen kunnen leiden,

waaronder schade aan roterende uitrusting en plugging,

maar ook corrosie door de reactie van walshuid met de proces omgeving. 

Effectieve schoonmaak van pijpleidingen is ook belangrijk voor het verwijderen van lasslakken. 

Een van de meest effectieve manieren om pijpleidingen chemisch te reinigen is ontvetting.

De gewoonlijke procedure is om minutieus de delen schoon te maken door dicht circulerend wasmiddel en heet water.

Delen die hogere concentraties smeer en koolwaterstoffen bevatten, hebben naar alle waarschijnlijkheid een ontvetter nodig voor de schoonmaak. 

 

Behandeling van het oppervlak, schoonspuiten en het ontvetten van pijpleidingen.

 

Het ontvettings- en was proces bestaat uit het spuiten van alkalimetalen en heet water, zuur, of neutrale middelen om de materialen mee te behandelen. 

De druk jets, evenals de ontvettingseffecten van de mechanische actie van de oplossing, garanderen optimale verwijdering van elke vorm van verontreiniging van de pijpleidingen. 

 

 

Ontgassingsproces

Het meest milieuvriendelijke product waarmee u efficiënt uw pijpleidingen kunt schoonmaken, of dit nu thuis is, bij uw industriële of bij de zakelijke faciliteit, is AQUAQUICK 2000. Het benadrukt de meest effectieve applicaties die veel mensen in verschillende industrieën gebruikt hebben voor de schoonmaak van hun gereedschappen en uitrusting, pijpleidingen en andere materialen, zonder enig gezondheidsrisico of schade aan het milieu toe te brengen. Tegenwoordig is het van cruciaal belang om met het nieuwste van het nieuwste uitgerust te zijn, dit levert enorme baten en functionaliteiten aan gebruikers. Het gebruik van het juiste product betekent effectieve schoonmaak van pijpleidingen zonder dat u daar extra werk aan heeft. Door het gebruik van simpele gereedschappen, zoals een doekje, spons of borstel, gecombineerd met deze op water gebaseerde formule, wordt efficiënte en betrouwbare schoonmaak van pijpleidingen behaald/ bereikt.