Milieuvriendelijke reinigingsmiddelen

AQUAQUICK EUROPE is de nummer 1 expert van Nederland als het op milieuvriendelijke reinigingsmiddelen aankomt.
Wij leveren uitsluitent producten van onze eigen productie om zo de kwaliteit van onze milieuvriendelijke reinigingsmiddelen te waarborgen.
De producten die wij bieden zijn AQUAQUICK 2000, AQUAQUICK 2000 SP, &  AQUAQUICK 2000 MPC. Drie verschillende milieuvriendelijke reinigingsmiddelen die van toepassing zijn om u van een complete schoonmaak te voorzien. Onze producten worden sinds 1988 wereldwijd geleverd en hebben zichzelf keer op keer bewezen als top producten. Zo beschikken onze milieuvriendelijke reinigingsmiddelen over meer dan 40 wereldwijde goedkeuringen & certificaten die aantonen dat de werking van onze producten volledig biologisch afbreekbaar zijn. Naast het leveren van milieuvriendelijke reinigingsmiddelen leveren wij ook deskundig advies in de schoonmaak sector. Zo kunnen wij complete oplossingen voorzien voor al uw schoonmaak problemen. Uiteraard werken wij volgens de normen en waarden van een milieuvriendelijk beleid en bieden wij een complete oplossing voor elk probleem.

Wat maakt onze milieuvriendelijke reinigingsmiddelen de beste oplossing voor uw probleem?

de producten van AQUAQUICK beschikken over diverse unieke voordelen met veel potentie voor uw bedrijf.

Diverse goedkeuringen van onze milieuvriendelijke reinigingsmiddelen

AQUAQUICK 2000 is biologisch goed afbreekbaar, wordt volledig afgebroken in de RWZI, levert geen schadelijke reststoffen op bij gebruik als reinigingsmiddel of bij biologische afbraak, geen gezondheidsrisico’s zorgt voor een verhoogde verwijdering van oliën bij bodemverontreiniging.

UT Twente

AQUAQUICK 2000/SP (1:50 verdund met water) is onschadelijk voor waterorganismen, alle grondstoffen zijn goed afbreekbaar en worden volledig omgezet in een waterig milieu, veroorzaakt geen schadelijke effecten op lange termijn.

TNO DELFT

AQUAQUICK 2000 SP is dermatologisch getest en in gebruiksklare vorm onschadelijk bevonden voor huid en ogen.

TNO ZEIST

AQUAQUICK 2000 is een universeel toepasbaar reinigingsmiddel dat geschikt is voor het reinigen van metalen en geverfde oppervlakken zonder deze materialen aan te tasten. Tijdens toepassing van dit product zijn geen bijz. veiligheidsvoorzieningen noodzakelijk.

NS UTRECHT

Opmerkingen voor dit bericht zijn gesloten.